Forsynamin – nyt og lovende øjentilskud! - Medivit - Kosttilskud og vitaminer

Forsynamin – nyt og lovende øjentilskud!

Forsynamin – nyt og lovende øjentilskud!

Happy elderly woman looking at her painting in art studio

Forsynamin er et nyt og banebrydende kosttilskud, der kombinerer den nyeste viden om kosten og aldersforandringer i øjnene med den sunde levevis, som hører med til en traditionel middelhavskost.

Takket være en sund livsstil med motion og gode kostvaner, lever vi nu i dag længere end for få år siden, og vi lever ofte et aktiv liv langt oppe i pensionsalderen. Men vi har ikke samme fokus at styrke vores øjne som vi har på resten af kroppen, og når vi runder fyrre år, begynder vores syn at blive dårligere. Derfor indeholder Forsynamin lige præcis de vitaminer, mineraler og plantestoffer der kan være med til at bevare og vedligeholde vores syn livet igennem. Forsynamin indeholder zink som medvirker til at bevare et normalt syn.

Forsynamin indeholder trans-resveratrol, der også findes i rødvinsdruens skal. Druen producerer dette stof når den ældes eller udsættes for et angreb fra for eksempel en svamp. Resveratrol sættes ofte i forbindelse med menneskers aldringsprocesser og er i disse år genstand for intens videnskabelig forskning i hele verden. Det er en nyhed, som vi er stolte af at præsentere.