Forsynamin - Medivit - Kosttilskud og vitaminer

Banebrydende viden i tabletform.

Forsynamin kombinerer en række vitaminer, mineraler og plantestoffer, der alle er gavnlige i kampen for at bevare og vedligeholde vores syn livet igennem. Det er tankerne bag kosttilskuddet Forsynamin, der indeholder antioxidanter som C og E vitaminer samt zink – der medvirker til at bevare et normalt syn hele livet. Dertil kommer plantestoffer som lutein og zeaxanthin, der kun findes i nethinden og er øjets interne solbrille, der beskytter øjet mod skadeligt blåt lys. Sidst men ikke mindst indeholder Forsynamin resveratrol, der findes naturligt i vindrueskaller, og som kun udvikles, når planten er under angreb fra fx bakterier eller svampe.

Tilsammen giver det et unikt kosttilskud, der kan styrke dit nattesyn, gøre dig bedre til at se kontraster, samt gøre dig mindre følsom over for lys, der blænder. Kort sagt holde dine øjne sunde og give dem de bedste vilkår for at ældes i samme lave hastighed som resten af kroppen.

Ingredienser: Fyldemidler (calciumhydrogenfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), vitamin C, vitamin E, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, hydroxypropylmethyl cellulose, polydextrose, talkum), lutein, zeaxanthin, trans-resveratrol, zink, farve (anthocyaniner, karamel, roboflavin, titandioxid), maltodextrin, mediumkædet triglycerid. Personer, der bruger medicin bør kun indtage produktet under lægeligt tilsyn

forsynamin
Indholdsstoffer Maengde % Af RI *
Vitamin C 60 mg 75 %
Vitamin E 30 mg 250 %
Trans-resveratrol 30 mgI/F
Zink 20 mg 200 %
Lutein 10 mg I/F**
Zeaxanthin 2 mg I/F**
*) Referenceindtag **) Ikke fastlagt

GODT AT VIDE