Vitaminer til øjnene - sundt syn!

Vitaminer til øjnene

Forsynamin kombinerer nøje udvalgte vitaminer, mineraler og plantestoffer i et unikt kosttilskud. Ideen bag kosttilskuddet er at levere en relevant dosis af plantestofferne lutein, zeaxanthin og resveratrol i bare to tabletter dagligt.

Plantestofferne lutein og zeaxanthin er værd at stille skarpt på. De er antioxidanter og farvestoffer og findes i mange farvestrålende grøntsager. Hos mennesker findes disse plante- og farvestoffer i stort omfang i nethinden. Lutein og zeaxanthin skal tilføres via kosten, hvor de findes i kål, spinat, persille og andre grøntsager.

Det tredje plantestof i Forsynamin, resveratrol, findes primært i skallen af rødvinsdruer. Her dannes det for at beskytte druen mod angreb fra fx bakterier og svampe samt når druen ældes og begynder at rådne. Indholdet af resveratrol i to tabletter dagligt svarer til indholdet af resveratrol i 15-30 flasker god rødvin.

Forsynamin hjælper til at bevare dit syn og holde dine øjne sunde. Forsynamin indeholder zink, som bidrager til at bevare et normalt syn.

Ingredienser: Fyldemidler (calciumhydrogenfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), vitamin C, vitamin E, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, hydroxypropylmethyl cellulose, polydextrose, talkum), lutein, zeaxanthin, trans-resveratrol, zink, farve (anthocyaniner, karamel, roboflavin, titandioxid), maltodextrin, mediumkædet triglycerid. Personer, der bruger medicin bør kun indtage produktet under lægeligt tilsyn

forsynamin
Indholdsstoffer Mængde % Af RI *
Vitamin C 60 mg 75 %
Vitamin E 30 mg 250 %
Trans-resveratrol 30 mgI/F
Zink 20 mg 200 %
Lutein 10 mg I/F**
Zeaxanthin 2 mg I/F**
*) Referenceindtag **) Ikke fastlagt

GODT AT VIDE