Vitaminer til øjnene - sundt syn!

Vitaminer til øjnene

Forsynamin kombinerer en række vitaminer, mineraler og plantestoffer, der alle har fokus på at tilføre øjnene vigtige næringsstoffer. Det er tankerne bag kosttilskuddet Forsynamin, der indeholder antioxidanter som C og E vitaminer samt zink, der medvirker til at bevare et normalt syn.

Dertil kommer plantestoffer som lutein og zeaxanthin, der kun findes i nethinden. Sidst men ikke mindst indeholder Forsynamin resveratrol, der findes naturligt i vindrueskaller, hvor det produceres, når planten ældes eller er under angreb fra fx bakterier eller svampe.

Tilsammen giver det et unikt kosttilskud, der kan bevare dit syn, holde dine øjne sunde og give dem de bedste vilkår for at ældes i samme lave hastighed som resten af kroppen. Og så indeholder det naturligvis zink, der bidrager til at bevare et normalt syn.

Ingredienser: Fyldemidler (calciumhydrogenfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), vitamin C, vitamin E, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, hydroxypropylmethyl cellulose, polydextrose, talkum), lutein, zeaxanthin, trans-resveratrol, zink, farve (anthocyaniner, karamel, roboflavin, titandioxid), maltodextrin, mediumkædet triglycerid. Personer, der bruger medicin bør kun indtage produktet under lægeligt tilsyn

forsynamin
Indholdsstoffer Mængde % Af RI *
Vitamin C 60 mg 75 %
Vitamin E 30 mg 250 %
Trans-resveratrol 30 mgI/F
Zink 20 mg 200 %
Lutein 10 mg I/F**
Zeaxanthin 2 mg I/F**
*) Referenceindtag **) Ikke fastlagt

GODT AT VIDE