Dokumenterede øjentilskud

Garanti for dokumenterede produkter

Et kosttilskud kan bidrage til at bevare et godt syn, men det er ikke altid nemt at vælge det rigtige produkt.

5/5

Synvital – siden 2002 

Synvital blev introduceret i 2002 med baggrund i det første AREDS-studie, som dokumenterede en effekt på aldersforandringer i øjnene. Næsten 20 år senere er det stadig et populært produkt. Synvital indeholder beta-caroten og bør ikke tages af rygere eller tidligere rygere.

Synvital Plus – siden 2013

I 2013 udkom det andet AREDS-studie, hvor man erstattede beta-caroten med to andre plantestoffer , lutein og zeaxanthin. Da Synvital Plus havde en klart bedre virkning end Synvital blev produktet på kort tid det mest anbefalede kosttilskud til øjnene. Fordelen ved at tilsætte lutein og zeaxanthin er, at disse karotenoider kun findes i øjet, hvor beta-caroten virker mere generelt i kroppen.

Læs videre her

Nyhed! Synvital Safran - siden 2021

Synvital Safran blev introduceret i januar 2021 og består af de samme indholdsstoffer som i Synvital Plus men tilsat safran. Man får med andre ord de samme fordele som med Synvital Plus tillagt safran. Safran består af flere end 150 mikronæringsstoffer, og hvis du er på udkig efter endnu mere effekt af dit øjentilskud er Synvital Safran produktet for dig.

Anbefalet af en fagperson

Den person der har rådgivet dig om dit øjentilskud vil som oftest vide hvilket produkt, der er bedst egnet til dit behov. På den måde sikrer du, at det produkt du tager, er testet i studier og forskning, der giver dig sikkerhed for at det virker.

Medivit har udviklet og produceret dokumenterede kosttilskud til øjnene siden 2002 og produkterne i Synvital-serien sælges på apoteket. Det er din garanti for kvalitet og ordentlighed. 

Om AREDS-studierne

AREDS står for Age Related Eye Disease Study og er kliniske forsøg udført og finansieret af det offentlige sundhedsvæsen i USA.

Kvalitet og sikkerhed

Synvital produkterne er udviklet af danske fagfolk, produceret i Danmark og testet i overensstemmelse med kravene fra de danske myndigheder. De anvendte råvarer er nøje udvalgte for deres biotilgængelighed, effekt og sikkerhed.

Christina Jensen

"Efter jeg begyndte at bruge Synvital har jeg oplevet en kæmpe forskel på mit syn."

Godt at vide

Synvital Plus er en af Nordens førende øjenvitaminer og sælges i Norge, Sverige og Finland.

En dåse Synvital Plus indeholder 185 synkevenlige tabletter

Indeholder plantestofferne lutein og zeaxanthin. De er antioksidanter og farvestoffer, der findes i øjets nethinde og danner et optisk filter.

Synvital Plus produceres i Danmark under farmaceutisk kontrol og vi benytter os kun af de bedste råvarer

Du kan med fordel indtage din daglige dosis til flere måltider så det passer ind i dine spisevaner

Du bør indtage produktet samme med mad for at sikre den bedst mulige optagelse af næringsstofferne

Synvital kan købes her på siden eller på dit lokale apotek.

0
Unknown

Spar 10% og køb dine produkter på abonnement